Restorano apskaita
Restorano apskaita
BRIO- RESTORANO SISTEMA
Brio sistemos skirtos restoranų verslui. Dėl savo lankstumo, naudojimo lengvumo ir daugelio funkcijų yra patogios naudoti visų tipų viešojo maitinimo įmonėse. Brio kompanija kurdama sistemas didžiausią dėmesį skiria ne atskiriems komponentams, o visam sprendimui, tai leidžia kontruoliuoti visas restorano veiklos funkcijas- nuo sąskaitos įvedimo iki bendros analalizės. Pagrindinė sistemos paskirtis – sumažinti galimus nuostolius ir padidinti klientų aptarnavimo kokybę.
- Kasdienių darbų optimizavimas
Naudojant „online“ ryšio technologijas tarp padavėjų terminalų ir visos restorano sistemos visi meniu pakeitimai atliekami be jokių užlaikymų. Dėl to nebereikia abejoti dėl duomenų atitikimo terminaluose ir sistemoje. Tai padeda išvengti laiko sąnaudų terminalų perprogramavimui ir šį laiką panaudoti kitiems svarbiems darbams. - Nuostolių minimalizavimas
Brio sistema leidžia pilnai kontruoliuoti jūsų personalo darbą, dėl to galėsite sumažinti prekių ir pinigų vagystes. Praktika rodo, kad viešojo maitinimo taškuose, kuriuose nenaudojamos sistemos, vagystės gali sudaryti iki 40% nuo įmonės apyvartos. Įmonėse naudojančiose visas Brio sistemos galimybes šis procentas neviršija 5% - Apyvartos didinimas
Brio sistema restoranų verslui leis jums padidinti aptarnaujamų klientų kiekį, dėl sutrumpėjusio kiekvieno kliento aptarnavimo laiko . Kliento kortelių panaudojimas, taip pat padės jums padidinti apyvartą dėl pastovių jūsų įstaigos klientų . - Klientų aptarnavimo gerinimas
Vietoj laiko gaišimo perduodant užsakymą į virtuvę ir skaičiavimų kalkuliatoriumi – jūsų personalas galės skirti daugiau dėmesio klientams, dėl to žymiai padidės aptarnavimo greitis, serviso lygis jūsų restorane be papildomo personalo išlaikymo. - Užsakymų ir prekių operatyvi kontrolė
Kadangi sistema suteikia galimybę „online“ režime peržiūrėti užsakymų ir prekių stovį, restorano administratoriai gali akimirksniu gauti reikiamą informaciją, o tai reiškia kad gali padaryti reikiamus sprendimus žymiai greičiau, negu sistemos nenaudojant. - Kliento kortelių panaudojimas
Augančios konkurencijos sąlygomis, galimybė pritraukti pastovius klientus suteikiant individualias nuolaidas, leis padidinti apyvartą be žymių išlaidų reklamai, o taip pat sudarys patrauklų įstaigos įvaizdį naudojančios šiuolaikiškas marketingo technologijas. - Sujungimas su kitomis viešbutinėmis ir buhalterinėmis programomis
Brio restorano sistemos lengvai sujungiamos į vieną kompleksą su viešbučių valdymo sistemomis vieningų viešbučio klientų sąskaitų vedimui. Specialus duomenų apsikeitimo modulis su buhalterinės apskaitos programomis leis išvengti dvigubo duomenų įvedimo. - Patogus interfeisas
Brio One-Touch Pro terminalai sukurti tam, kad užsakymo priėmimo procesą jūsų personalui padaryti maksimaliai greitą ir lengvą . Intuityviai suprantamas interfeisas Brio One-Touch Pro ir daugialygė meniu sistema leidžia įforminti užsakymą ir jį atspausdinti virtuviniais spausdintuvais praktiškai be uždelsimo. - Paprastas derinimas
Kad personalui būtų lengviau orientuotis užsakymuose – patogi programinė įranga Brio One-Touch Pro derinimui leis „sustatyti ” staliukus ekrane taip pat kaip jie stovi salėje. Darbo patogumui su patiekalais ir gėrimais originali Brio One-Touch Pro meniu sistema leidžia laisvai grupuoti prekių pavadinimus. - Lengvas užsakymų skirstymas
Brio One-Touch Pro sistemoje sukurtas specialus mechanizmas leidžiantis be galvos skausmo redaguoti, skirstyti ir sujungti užsakymus tiesiai iš padavėjų terminalo. - Apsauga slaptažodžiais
Slaptažodžių sistemos pagalba galima organizuoti priėjimą prie įvairių touch Screen režimų, tai suteikia galimybę dirbti tuo pačiu terminalu ir padavėjams ir restorano administratoriams, kurie gali analizuoti bei kooreguoti sąskaitas. - Didelis pralaidumas
Dėl gerai apgalvotos programinės įrangos, patikimos technikos ir galimybės prisiderinti pagal konkrečius kliento poreikius užtikrinamas didelis Brio One-Touch Pro pralaidumas, leidžiantis naudoti sistemą restoranuose su dideliu srautu, nesijaudinant dėl sistemos patikimumo.