Padavėjų terminalai

Padavėjų terminalai

Padavėjų kaitos sprendimo pasiūlymas 

Ar jūs žinote, kad padavėjas vidutiniškai per pamainą prabėga 10 km? Paskaičiuokite, kiek laiko per dieną padavėjas bėgioja nuo virtuvės iki salės.  Tarkime vidutinis žmogaus greitis yra 5 km/val., nesunkiai paskaičiuojama, kad padavėjas vidutiniškai per dieną 2 val. darbo laiko naudoja vaikščiojimams, kas sudaro apie 20% darbo laiko.


Ar yra būdas sumažinti išlaidas, kurios sunaudojamos padavėjo vaikščiojimams? Taip, yra – tam yra naudojami, šiuolaikinėmis technologijomis paremti, nešiojami padavėjo terminalai.

Jų darbo principas labai paprastas – padavėjas apiformina užsakymą nešiojamame terminale, užsakymas radijo ryšiu perduodamas ir atspausdinamas specialiuose spausdintuvuose bare bei virtuvėje,  t.y. padavėjams nereikia eiti prie bare esančio kasos aparato įvesti priimto užsakymo – tai atliekama iš karto, priimant užsakymą prie kliento stalo.



Tokios sistemos leidžia ne tik „rūpintis“ padavėjo darbo komfortu, bet ir leidžia visiškai pakeisti kliento aptarnavimo proceso organizavimą. Nešiojamų terminalų naudojimas leidžia pagerinti kliento aptarnavimo kokybę kartu mažinant personalo darbo sąnaudas. Tai atrodo paradoksalu, tačiau tai yra tiesa.


Pateikiame siūlomą schemą:


Aukščiau pateikta darbo schema turi dar keletą svarbių privalumų:


Vienas iš lyderių šioje srityje, kompanija Orderman, esanti HoReCa rinkoje daugiau kaip 10 metų gali pasigirti tokiais skaičiais: